Web Analytics Made Easy - Statcounter

شایا قنادان‌زاده، داوطلب آزمون سراسری سال جاری در رشته هنر است که در دوره متوسطه در رشته ریاضی و فیزیک تحصیل کرده ولی به دلیل علاقه به هنر از تابستان سال گذشته و با روزی بیش از ۸ ساعت درس خواندن خود را برای شرکت در کنکور هنر آماده کرد.

به گزارش گروه علم و آموزش ایران اکونومیست، آزمون سراسری سال ۱۴۰۱ طی چهار روز و از روز چهارشنبه (هشتم تیر) با مشارکت یک میلیون و ۱۷۶ هزار نفر داوطلب واقعی برگزار شد و با احتساب داوطلبانی که در دو گروه هنر و زبان‌های خارجی شرکت کردند، برای یک میلیون و ۴۸۹ هزار و ۲۰۰ نفر کارت ورود به آزمون صادر شد که ۶۴ درصد آنها زن و ٣۶ درصد مرد و بیشترین تعداد شرکت‌کننده در گروه علوم تجربی بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتایج اولیه آزمون سراسری از شامگاه سه‌شنبه (۱۱ مرداد) درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش منتشر شد و دفترچه راهنمای انتخاب رشته نیز روز جمعه (۱۴ مرداد) روی درگاه این سازمان قابل مشاهده است. انتخاب رشته داوطلبان آزمون سراسری سال ۱۴۰۱ از روز دوشنبه (۱۷ مرداد) آغاز می‌شود و تا شنبه آینده (۲۲ مرداد) ادامه دارد.

انتشار اسامی پذیرفته‌شدگان اولیه آزمون سراسری مانند همیشه نگاه‌ها را بر روی رتبه‌های برتر کنکور در هر کدام از پنج‌ گروه آزمایشی متمرکز کرد. در گروه آزمایشی هنر پنج نفر اول کیاناز شاطریان از اصفهان، شایا قنادان زاده، صبا سلطانی، ملیکا هادی نیا و علیرضا فصیحی‌نژاد از تهران هستند.

 

 

از روزی ۸ ساعت شروع کردم و تا روزی ۱۲ ساعت درس‌ می‌خواندم

شایا قنادان‌زاده در گفت وگو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایران اکونومیست که در آزمون سراسری سال ۱۴۰۱ رتبه دوم را در گروه آزمایشی هنر کسب کرده، در مورد ساعت‌هایی که برای درس خواندن وقت گذاشته است، گفت: من از تابستان گذشته درس خواندن را با روزی حدود ۸ ساعت شروع کردم و به تدریج تا روزی ۱۲ ساعت درس می‌خواندم.

وی در مورد رشته‌ دبیرستانی خود نیز گفت: رشته من در دبیرستان، ریاضی فیزیک بود ولی سال آخر خود را برای شرکت در کنکور هنر آماده کردم. پایه دوازدهم در کلاس‌های مدرسه در حد کسب نمره خوب امتحان مدرسه و نهایی شرکت می‌کردم ولی برای کنکور ریاضی نمی‌خواندم و برای کنکور هنر هم از کلاس کنکور یک موسسه‌ استفاده کردم که به شکل تخصصی در زمینه کنکور هنر کار می‌کردند.

قنادان زاده در مورد رشته‌ای که مایل است در دانشگاه در آن تحصیل کند، گفت: می‌خواهم رشته طراحی صنعتی بخوانم.

وی که سال گذشته نیز معدل ۱۹.۷۰ داشته است، در مورد تغییرات کنکور و تاثیر قطعی معدل در نتیجه آزمون سراسری نیز گفت: فکر نمی کنم این تغییرات باعث آسایش روان داوطلبان شود؛ به خصوص کسانی که امسال کنکور می دهند، استرس بیشتری خواهند داشت.

قنادان زاده ادامه داد: با اینکه در این زمینه قرار است اطلاع‌رسانی شود، هنوز سوالات زیادی هست و برای داوطلبان مشخص نیست وضعیت چطور خواهد بود. ضمن اینکه سطح امتحان نهایی با کنکور متفاوت است و تقلب گسترده تر در آن ممکن خواهد بود؛ زیرا این امتحانات هر روز و در طول مدت یک ماه برگزار می شوند. با اینکه کنکور استرس زیادی برای داوطلبان دارد، ولی اگر همان سیستم در امتحان نهایی بخواهد تکرار شود، برای دانش آموزان سخت تر می شود.

وی در مورد دلیل شرکت در کنکور هنر نیز گفت: من همیشه به هنر علاقمند بودم، در رشته های مختلف هنری از جمله عکاسی و انیمیشن هم کار کرده ام ولی بیشتر از همه به طراحی صنعتی علاقه دارم.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: آزمون سراسری ، هنرهای تجسمی ، اختصاصی ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: آزمون سراسری هنرهای تجسمی اختصاصی ایرنا آزمون سراسری سال کنکور هنر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۴۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان

علی محمدبیگی رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه ثبت نام دانش آموزان متقاضی جهش تحصیلی شروع شده، گفت : متقاضیان تا ۳۱ خرداد مهلت دارند، متقاضی جهش تحصیلی شوند و باید تا این تاریخ تقاضای خود را برای جهش تحصیلی به اطلاع مسئولین مدرسه برسانند.

 محمدبیگی با بیان اینکه درخواست والدین و دانش آموزان برای جهش تحصیلی در وهله اول از سوی شورای معلمان مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، گفت: شورای معلمان با توجه به مدارک تحصیلی سنوات گذشته دانش آموز و مستندات مربوط به هوش او در مورد صلاحیت داشتن یا نداشتن دانش‌آموز متقاضی جهش تحصیلی تصمیم گیری و اعلام نظر می‌کنند و در صورت داشتن صلاحیت، دانش‌آموز باید ابتدا در آزمون سنجش هوش شرکت کرده تا در صورت قبولی در این آزمون برای شرکت در آزمون تحصیلی به مناطق مربوطه ارجاع شود.

به گفته رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه، جهش تحصیلی از پایه‌های اول به سوم، دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم امکانپذیر است.

وی ادامه داد: جهش تحصیلی در مقطع متوسطه اول و دوم هم اتفاق می‌افتد که معاونت آموزش متوسطه عهده دار انجام آن است.

 محمدبیگی با تاکید بر اینکه جهش تحصیلی مورد تایید اساتید و صاحبنظران حوزه روانشناسی تربیتی و تحصیلی نیست، گفت: جهش تحصیلی دانش‌آموزان از نظر علمی توصیه نمی‌شود، چون ممکن است سن هوشی دانش‌آموزی بالاتر از همسن و سال‌های خودش باشد، اما از نظر سن عاطفی و تربیتی قطعا از دانش آموزان بزرگتر از خودش عقب‌تر است، لذا درصورت جهش تحصیلی ممکن است از نظر عاطفی و روحی آسیب ببیند.

محمدبیگی با بیان اینکه تجربه نشان داده که بیشترین درخواست‌ها برای جهشی درس خواندن دانش آموزان ریشه در چشم و هم چشم بین خانواده‌ها دارد، گفت: خانواده‌ها دقت داشته باشند جهشی درس خواندن در اکثر موارد خروجی خوبی نداشته و مورد تایید کارشناسان آموزشی نیست. بهتر است خانواده‌ها فرزندان خود را برای جهشی درس خواندن تحت فشار قرار ندهند و بگذارند دانش‌آموزان فرآیند عادی تحصیلی خود را سپری کنند.

وی با بیان اینکه سال تحصیلی گذشته ۳۷۰ دانش آموز در استان کرمانشاه متقاضی جهش تحصیلی شده بودند، گفت: در نهایت ۱۴۲ نفر از این دانش آموزان واجد شرایط شرکت در آزمون جهش تحصیلی شناخته شدند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه